Over de club

HC Spaarndam is opgericht in 2011 door een groep enthousiaste ouders. Aanvankelijk speelden we vooral zaalhockey met een aantal trimmers. In 2013 deed HC Spaarndam voor het eerst mee in de KNHB hockeycompetitie. Er was nog geen veld, maar we konden trainen bij Korfbalvereniging Aurora in Haarlem en speelden onze thuiswedstrijden ‘uit’. Sinds september 2014 spelen we op ons eigen veld.

Wij zijn een hockeyvereniging voor jong en oud. Sportiviteit, gezelligheid, prestatie en betrokkenheid gaan bij HC Spaarndam hand in hand. Een familieclub met ambitie.

We zijn jong en groeiend. Er wordt continue gewerkt aan verdere ontwikkeling van onze club. Sinds september 2019 hebben we een oefenveldje, we werken met goede trainingsprogramma’s en investeren in (het opleiden van) onze trainers. Zo werken we met ambitie aan ons hockeyniveau.

Een lidmaatschap bij HC Spaarndam is meer dan hockeyen alleen! Naast het trainen en spelen van wedstrijden organiseren we tal van activiteiten, zoals een familie- en vriendentoernooi, Oktoberfest voor de Trimmers, het oliebollentoernooi, Paastoernooi en tal van activiteiten gedurende het hele jaar voor de jeugd. Zo combineren wij de hockeysport met gezelligheid.

Kom langs en ervaar zelf hoe leuk hockeyen bij HC Spaarndam is.