Trimhockey

HC Spaarndam biedt ook trimhockey (M/V) aan, op maandag- en donderdagavond van 20.30 - 21.30 uur. De naam trimhockey is wat misleidend, want er wordt gewoon gehockeyd. Het is voor leden die graag een uurtje in de week willen trainen zonder verdere verplichtingen van competitie.

De trimhockeyers trainen en spelen mixed. Regelmatig wordt er tegen een andere vereniging in de regio gespeeld of doe je met andere enthousiastelingen mee aan een leuk en vooral gezellig trimhockeytoernooi. Het maakt niet uit of je nog nooit hebt gehockeyd of dat het heel lang geleden is. Het gaat om ontspanning door inspanning en om gezellig met elkaar hockeyen. Scheen- en gebitsbescherming is noodzakelijk. En natuurlijk een stick! Voor de eerste paar trainingen kun je een stick lenen. 

Twijfel dus niet aan je eigen kunnen, het belangrijkste is enthousiasme en plezier.  De trimhockeyers nodigen u van harte uit om, geheel vrijblijvend, een aantal keer mee te doen. Doe mee! Voor verdere informatie mail naar [email protected]