Lid worden

Leuk dat je lid wilt worden van HC Spaarndam! Het enige wat je hoeft te doen is het inschrijfformulier invullen.

Het hele jaar door lid worden
Meld je je aan tijdens het seizoen en heb je nog geen hockeyervaring? Dan kan het zijn dat je eerst even een periode alleen mee traint. Bij voldoende bal en stick gevoel word je bij een team ingedeeld, als er plaats is in een passend team. Heb je wel hockeyervaring? Dan kijken we eerst naar je ervaring en de grootte van de teams, als er plaats is in een passend team kun je gelijk meedoen met de competitiewedstrijden.

Trainingen
Met uitzondering van de F-jes en Brinkertjes, traint ieder team tweemaal per week. Trainingen worden gegeven door ervaren trainers. Meer informatie over het trainingsschema vind je hier. Als jij bent aangemeld als lid kun je meedoen met de trainingen. 

Contributie
Voor het betalen van de contributie ontvang je een factuur. De hoogte van de contributie wordt jaarlijks tijdens de Algemene Ledenvergadering vastgesteld en wordt in 2 termijnen geïnd. Bij aanmelding via het inschrijfformulier geef je aan akkoord te gaan met de automatische incasso van de contributie en eventuele toeslagen. Meer informatie over de contributie vind je hier.

Opzeggen
Je kunt je lidmaatschap voor het komende seizoen alleen kosteloos beëindigen als je vóór 1 mei opzegt. Meer informatie over het opzeggen en eventueel bijkomende kosten als je later dan 1 mei opzegt vind je bij 'opzeggen'.

Vrijwilligers
Voor een vereniging als HC Spaarndam is de inzet van vrijwilligers van wezenlijk belang. Zonder vrijwilligers functioneert onze vereniging eenvoudigweg niet. Elk lid of diens wettelijke vertegenwoordiger wordt geacht naar redelijkheid vrijwilligerstaken voor de vereniging te verrichten. Verder verrichten alle leden/ouders/verzorgers roulerende teamtaken zoals vervoer bij uitwedstrijden, fruit (bij jeugdteams), begeleiden/fluiten van wedstrijden en een aantal bardiensten bij thuiswedstrijden.

Tenue
Het HC Spaarndam tenue bestaat uit een wit shirt, donker blauwe broek/rok en rode kousen met het HC Spaarndam logo. Ons tenue en overige hockeyspullen zijn verkrijgbaar bij Huijg Sport, Generaal Cronjéstraat 129, Haarlem of via de webshop.