Teamsponsoring bij HC Spaarndam

8-11 Nieuws
Soms zie je teams die gesponsord zijn. Ze dragen dan bijvoorbeeld allemaal hetzelfde windjack, trainingspak of hoodies met de naam van een bedrijf erop. Misschien ken jij ook een bedrijf dat het leuk zou vinden om jouw team in het nieuw te steken. Uiteraard juichen wij dat van harte toe, want wat is er nou mooier dan dat een HC Spaarndam-team er goed gekleed bij loopt?

Onder teamsponsoring wordt verstaan het ondersteunen van een team door het aanbrengen van reclame op de (wedstrijd)kleding. De officiële HC Spaarndam wedstrijdkleding is uitsluitend te koop bij Huijg Sport in Haarlem.
 
Teamsponsoring is echter niet vrijblijvend. Nieuwe sponsors dienen een sponsorovereenkomst aan te gaan met HC Spaarndam die hen als teamsponsor aan de club bindt. De bijdrage voor teamsponsoring bedraagt € 250,- per seizoen. 
 
Heeft u vragen of wilt u meer weten over teamsponsoring? Neem dan contact op via [email protected].

Leden van HC Spaarndam die al in gesprek zijn met een potentiële teamsponsor worden verzocht om de sponsorcommissie hiervan op de hoogte te stellen. Zo kunnen we teleurstellingen achteraf voorkomen.

Bij bedrukking van de wedstrijdkleding moeten de regels van de KNHB in acht genomen worden. Deze zijn terug te vinden in de bijlage.
 
Bijlage