Uitnodiging 'praat-mee-denk-mee-bijeenkomst'

6-4 Nieuws

We zijn een familieclub met ambitie, zitten in het tweede seizoen op ons eigen veld en groeien gestaag. Veel gaat goed, maar veel kan ook beter. We zijn een club in opbouw en dat beseffen we. Er is nog veel te doen en te ontwikkelen.

Graag willen we hierover met de leden in gesprek. We zijn benieuwd welke ideeën er leven, wat er beter kan en waar we (meer) focus op zouden kunnen leggen. Vandaar dat we je willen uitnodigen voor een praat-mee-denk-mee-bijeenkomst.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 13 april in ons clubhuis. We starten om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

Na een korte inleiding over de visie, wat er allemaal al gerealiseerd is en waar we staan, willen we op een interactieve manier aan de slag met een drietal thema’s:

-          Hockeyzaken => hiertoe behoren o.a. onderwerpen als trainingen, trainers, wedstrijden, coaching, scheidsrechters, teamindeling, doorstroming en meer.

-          Accommodatie en materialen => welke ideeën leven er t.a.v. horeca, evenementen, gebruik clubhuis, ontwikkeling van de accommodatie, beschikbaarheid voorzieningen, materialen, sponsoring, etc.

-          Vinden, binden en boeien => dit is met name gericht op groei én behoud van leden. Hoe doe je dat? Wat is daarvoor nodig? Welke ideeën zijn er?

Wij vinden het belangrijk om te horen wat jij vindt en kijken uit naar je komst op 13 april. Doe mee en praat mee. Graag vooraf aanmelden zodat wij weten hoeveel leden er komen. Meld je aan voor 10 april. Dit kan door een mail te sturen naar [email protected].

We zien je aanmelding graag tegemoet.

Het Bestuur,

John, Egon, Diana, Marieke en Annemiek