Spelregelcafé: dinsdagavond 6 september 19.30 - 21.30 uur

5-7 Nieuws

Kom naar het spelregelcafé op dinsdag 6 september van 19.30 - 21.30 uur in ons clubhuis.

"Hé scheids, bedankt!” Dat hoor je niet zo heel vaak na een wedstrijd. In weer en wind staan scheidsrechters op het veld zodat spelers lekker hun wedstrijden kunnen spelen. Daar mogen we de scheidsrechters best weleens voor bedanken.

HC Spaarndam doet mee aan het spelregelcafé om alle scheidsrechters in het zonnetje te zetten en hen voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Vanaf het seizoen 2016-2017 wijzigen namelijk weer enkele spelregels. Tijdens het spelregelcafé wordt aandacht besteed aan deze nieuwe, maar ook aan de bestaande spelregels. Deze avond wordt geleid door een top bondsscheidsrechter die alle vragen beantwoordt zodat iedereen met een voorsprong het nieuwe seizoen in gaat.

Dus fluit je wedstrijden, ben je aanvoerder, trainer/coach of een geïnteresseerde ouder? Meld je dan hier aan voor het spelregelcafé! Ook als je nog geen kaart hebt, is dit een mooie opstap!

De aanwezige scheidsrechters worden extra bedankt voor het fluiten en ontvangen een handige en leuke scheidsrechters gadget.

Bedankt voor je aanmelding en tot dinsdag 6 september!