Wil jij trainen als prof! Dat kan zaterdag 22 juli tijdens de RaboHockeyclinic!

17-6 Nieuws

Wil jij trainen als een prof?

Meld je dan voor 26 juni! aan voor de Rabobank Hockeyclinic die op zaterdag 22 juli wordt georganiseerd op het complex van MHC Uitgeest! De internationals Mirco Pruyser en Billy Bakker komen langs voor vette trucs en om met jou op de foto te gaan! Daarnaast krijg je ook een clinic en leer je de nieuwste trucjes die je de hele zomer kunt oefenen.

De Rabobank Hockey clinic is onderdeel van een benefiet voor Stichting Terre, dat zich inzet voor wetenschappelijk onderzoek en therapieën zodat kinderen met het Rett-syndroom alles uit het leven kunnen halen wat erin zit. Bij tennisclub De Dog in Uitgeest wordt in hetzelfde weekend geprobeerd om het wereldrecord dubbelspel tennis te verbeteren.

Alleen E, D en C-jeugdleden van HC Spaarndam, KHC Strawberries, BHC Overbos en MHC Uitgeest kunnen zich via hun eigen club aanmelden voor de Rabobank Hockeyclinic. Deelname is gratis, maar er wordt wel een bijdrage van € 7,50 gevraagd voor Stichting Terre. Voor iedere vereniging zijn er 40 plekken beschikbaar, dus meld je snel aan via een mail naar [email protected].
Rabobank IJmond is hoofdsponsor van de vier hockeyclubs in de IJmond. Deze verenigingen zijn een samenwerkingsverband aangegaan onder de naam IJmond Hockey. De Rabobank Hockeyclinic sluit goed aan bij deze gedachte.

Deelnemers kunnen meedoen met 1 van de 3 clinics die gericht zijn op het leren van trucs. Per clinic kunnen circa 50 deelnemers meedoen. Dit is ingegeven door de beperkte veldcapaciteit van MHCU.

Groep 1: 11.00 tot 12:30 clinic, 13.00 uur op de foto met Billy en Mirco

Groep 2: 12:40 tot 14:10 clinic, 13.30 uur Billy en Mirco showen vette trucs

Groep 3: 14:20 tot 15:50 uur clinic, 14.00 uur op de foto met Billy en Mirco.

Wij vragen de deelnemers een half uur voor aanvang aanwezig te zijn en zich te melden bij de inschrijfbalie

De internationals Billy Bakker en Mrico Pruyser komen van 13:00 tot 14:30 uur langs voor foto’s, handtekeningen en natuurlijk het demonstreren van vette trucs. Groep 1 wordt daarom verzocht iets langer te blijven om als eerste op de foto te gaan en om hun kunsten af te kijken.

Parkeren kan in de directe omgeving van MHCU of op het nabijgelegen parkeerterrein op de Zienlaan in Uitgeest (van FC Uitgeest en de sporthal). Vanaf daar is het 8 minuten lopen naar MHCU.