Steun HC Spaarndam en maak zelf kans op één minuut gratis winkelen

30-5 Nieuws
In deze moeilijke tijden komt Nederland weer beetje bij beetje terug uit de intelligente lockdown, maar is het voor de verenigingen vooralsnog lastig om te bepalen hoe en wanneer alles weer op gang komt. Onze lokale Albert Heijn heeft een actie bedacht waarbij jij HC Spaarndam kunt steunen en bovendien kans maakt op één minuut gratis winkelen of één van de andere mooie prijzen. 

 
Hoe u kunt helpen:
AH Bouwens Spaarndam zoekt vriendelijke mensen (18+ of 15+ met een begeleider van 18+) die vanaf maandag 1 juni t/m zondag 5 juli kunnen helpen met het deurbeleid. Wij vragen 3 uur van jouw tijd (of op zaterdag 4 uur) en je verdient voor de vereniging een waardebon ter waarde van € 30,00 (op zaterdag € 40,00) die wij bij Albert Heijn kunnen besteden. De werkzaamheden bestaan uit het er op toezien dat iedere klant een schone boodschappenwagen mee naar binnen neemt en je zorgt er tevens voor dat de wagens schoon blijven. 

 
Er gaat gewerkt worden in dagelijkse diensten van 12.00 – 15.00 uur en van 15.00 – 18.00 uur (op zaterdag van 10.00 – 14.00 uur en van 14.00 – 18.00 uur).

 
Wilt je ook HC Spaarndam ondersteunen en bovendien kans maken op mooie prijzen, meld je dan aan bij de servicebalie in Spaarndam. Heb je vragen over deze actie? Neem contact op met Stefan Gorter via [email protected].

Dank voor jullie hulp. 

Bestuur HC Spaarndam