Nog tot 30 nov om (online) loten te verkopen: nog een laatste eindspurt!!

21-11 Nieuws

Update: al 1310 loten verkocht, waarvan 780 online! Top. Ga zo door. Je kunt nog tot 30 nov (is een week langer) online verkopen en bovenaan eindigen met kans op een mooie prijs!

Top 5 teams: M8E1 met 345 loten, MD2 met 253 loten, , MixF1 met 204 loten, J8E1 met 96 loten, M8E2 met 96 loten en de M6E2 met 96 loten. De J6E1 met 79 loten, is de runner-up. Kom op, nog even je best doen en jullie staan weer in de top 5!

Met de opbrengst willen we graag nieuwe trainingsmaterialen aanschaffen. Heb je zelf ook een goed idee, laat het ons weten.

Deel de link/QR code via WhatsApp en social media en verkoop je loten online dan gaan we ons doel zeker halen! https://clubactie.nl/lot/hc-spaarndam/4898046. Laatste online verkoopdag is dinsdag 30 november. (is een week verlengd) 

Je kunt ook papierenloten verkopen door langs de deuren te gaan, lever je boekje dan uiterlijk 24 november in, in de 'Schatkist' die op de bar in het clubhuis staat.

Online kan via de verkooppagina van de vereniging, maar als je in aanmerking wilt komen voor leuke prijzen verkoop je via jouw persoonlijke verkooppagina. Op die manier wordt elk lot dat je verkoopt direct aan jouw naam gekoppeld. En wist je dat met online verkoop vaak meer loten worden verkocht dan met verkoop van papieren loten?  Daarnaast is online verkopen ook nog eens Coronaproof. Pak die kans en doe mee! Gebruik deze link: https://clubactie.nl/lot/hc-spaarndam/4898046

Uiteraard zijn er ook dit jaar weer leuke prijzen te winnen voor kopers maar ook voor de verkopers, ga naar clubactie.nl/lotenverkopers/win-acties. 
Ook voor het team en de speler die de meeste loten verkoopt is er een prijs. Zorg dat je deze wint!

Online Superloten 
Ook dit jaar, Superloten verkopen kan ook online! Eén Superlot staat gelijk aan 50 Grote Clubactie-loten en heeft een waarde van € 150,-. Hiervan gaat ook 80% (= € 120,-) direct naar de club. De Superloten kunnen worden verkocht aan bestaande en nieuwe sponsoren, maar ook aan onze trimmers of andere groepen. De club maakt met de verkoop van Superloten ook nog eens kans op een extra prijs van € 5.000 euro voor het organiseren van een evenement. We hopen dan ook dat zoveel mogelijk teams meedoen. Wil je meer weten over de superloten? Kijk dan: Film Superloten

Heb je nog vragen? Mail naar [email protected]. Voor meer info over de actie, ga naar Grote Clubactie.