Even voorstellen ..... Leonie Lommerse

15-5 Nieuws Wie ben je en wat is jouw connectie met HCS?
Ik ben Leonie Lommerse. Mijn dochter Lies hockeyt sinds 2017 bij HC Spaarndam. En ik zit samen met Egon en Myra in de horeca-commissie bij HCS. Mijn rol in dit kleine, maar zeer gezellige team is: zorgen dat er altijd iemand achter de bar staat. De planning dus. Ik zorg ervoor dat er elke zaterdag barcoördinatoren zijn die 's morgens het clubhuis openen. Vervolgens plan ik ouders van spelende thuis-teams in, zodat de bar gedurende de dag bemand is. En ik zorg dat er ook weer een barcoördinator is die 's avonds de boel afsluit. Los van het plannen, zie je mij ook vaak zelf achter de bar staan. Vooral op toernooien is dat gezellig!

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik werk bij AVROTROS als teamleider Communicatie. Naast mijn werk probeer ik geregeld te wandelen of hard te lopen, maar meestal verkies ik borrels en gezellige etentjes boven de sportieve activiteiten...

Wat wil je bereiken met en voor de club?
De club is bij uitstek de plek waar jongste jeugdleden opgeleid worden tot ware hockey-kampioenen. Ik hoop dat dat zich alleen nog maar verder uitbreidt. Afgewisseld met veel gezelligheid, feestjes en rumoer. Want zo hoort het.

Waarom heb je ja gezegd?
Omdat mijn dochter al jaren met veel plezier bij de club hockeyt. En toen de vorige planner stopte, belde Egon om te vragen of ik in dat gat wilde springen. Eens in de 3-4 weken plan ik gewoon thuis aan de eettafel de komende zaterdagen in. Prima te combineren met dat hardlopen en die borrels. :)

Kan je hulp gebruiken? Zo ja, waar en hoe?
Ja, heel erg goed zelfs! We zijn eigenlijk voortdurend op zoek naar nieuwe barcoördinatoren. Want hoe meer coördinatoren in de poule, hoe groter de kans dat het te combineren is voor de ouders die toch al naar de club komen voor de thuis-wedstrijden. Zo wordt openen of sluiten een steeds kleinere moeite voor de vrijwilligers. Daarbij: hoe meer mensen in de poule, hoe minder vaak iedereen wordt opgeroepen en dat is natuurlijk weer fijn voor iedereen!

Wanneer en hoe kunnen leden bij jou terecht?
Als je in de poule van coördinatoren wilt, hoef je alleen maar te mailen naar [email protected] en te laten weten dat ik ook jou mag toevoegen aan de poule. Om je nog even over de streep te trekken...: ik leg je alles eerst heel rustig uit en plan je alleen in op de dagen die je zelf aanbiedt. :)  

Groet, Leonie