Openingstoernooi seizoen 2021 - 2022, voor iedereen die iemand kent bij HC Spaarndam, leden en niet leden welkom!

11-8 Nieuws Afgelopen seizoen heeft veel van ons geduld en creativiteit gevraagd. Maar zoals het er nu uit ziet, mogen we de draad weer oppakken. En dat doen we! 

Zondag 29 augustus wordt het seizoen 2021-2022 geopend met het bekende openingstoernooi. Iedereen is van harte welkom om met elkaar het nieuwe hockeyseizoen van een wervelende start te voorzien. Broers, zusjes, opa's of achternichten, maar ook vrienden en vriendinnen, het maakt niet uit, iedereen is welkom, ook als ze niet lid zijn van HC Spaarndam.  

De wedstrijden zullen 7 tegen 7 (zonder keeper) gespeeld worden, maar uiteraard zijn meerdere wissels toegestaan! Het draait deze dag niet om het beste maar om het leukste 'familie' team. Dit om de dag voor iedereen zo leuk en sportief mogelijk te houden. 

We starten om 12.30 uur en sluiten af met een prijsuitreiking rond 15.30 uur. Tijdens het toernooi is de bar open. 

Geef je op vóór 26 augustus via [email protected] en bedenk een leuke teamnaam! Mocht jouw team nou niet genoeg leden tellen voor een compleet team dan is dat geen probleem. In dat geval voegen we twee teams bij elkaar.

En wil je helpen bij de organisatie, stuur dan een mail naar [email protected]. Hulp bij de organisatie of op de dag zelf, alle hulp is welkom. 

Opgewekte groet, 
van de evenementencommissie
Hanna, Pauline en Annemiek

Voordat het toernooi begint kan je nog een kijkje nemen bij de kledingbeurs. Deze begint om 11:00 uur. 

Programma zondag 29 augustus
Kledingbeurs                                11:00- 12:30 uur 
Ontvangst openingstoernooi   12:30 uur
Start wedstrijden                         13:00 uur 
Prijsuitreiking                                15:15 uur