We zijn weer begonnen! Foto's openingstoernooi achter de login beschikbaar.

6-9 Nieuws
Het openingstoernooi was een groot succes met dank aan Hanna, Annemiek en Pauline voor de organisatie. Foto's zijn terug te vinden achter de login, met dank aan Daniel. 

Afgelopen zaterdag heeft iedereen een oefenwedstrijd gespeeld. En dat was best even wennen. Voor sommige ouders helemaal nieuw om een keer langs het veld te mogen staan, voor de kinderen even wennen aan de nieuwe teams. Maar klaar voor de start van het seizoen. 

Maandag 6 september is er een introductieavond voor (ouders van) nieuwe leden. De koffie staat om 20.15 uur klaar. 

Spelregels hoe zit het ook al weer?
Woensdag 8 september
16.30 - 17.30 uur zal er tijdens de training van de JJ toelichting gegeven worden op de spelregels voor de Jongste Jeugd, F en 6E-teams. De 8E volgt het uur erna. En er is natuurlijk ruimte voor vragen. Voor alle ouders van de Jongste Jeugd.
20.00 - 21.30 uur een spelregelcafé waarin alle relevante onderdelen uit het reglement veldhockey zullen worden behandeld: de basiskennis voor iedere scheidsrechter. 
Woensdag 15 september
20.00 - 21.30 uur Deze avond wat minder "regeltjes" en meer de nadruk op het fluiten zelf. Voor alle scheidsrechters van HC Spaarndam, maar zeker ook de coaches en geïnteresseerden zijn welkom.
Dinsdag 21 september
20.00 - 21.00 uur online scheidsrechtersexamen voor iedereen vanaf de C-jeugd. Geef je op!

Veel plezier in het nieuwe seizoen en we hopen snel iedereen weer op het veld en alle ouders weer langs de lijn te zien!

Het bestuur