Even voostellen.....Annet de Vries

10-9 Nieuws

Annet de Vries

Wie ben je en wat is jouw connectie met HCS?
Mijn naam is Annet de Vries. Mijn dochter, Felice, speelt vanaf 2016 bij HC Spaarndam en zit nu in de MD1. Zelf heb ik vroeger altijd gehockeyd en sinds 3 jaar heb ik mijn stick weer uit de kast gepakt en speel ik mee bij de trimmers op donderdagavond. En dat is vooral heel gezellig. 
Ik was al actief betrokken bij het team van Felice met training geven en coachen. En toen ik vorig jaar hoorde dat er bestuursleden gezocht werden heb ik me meteen gemeld. Hoe leuk om samen te kunnen bouwen aan deze jonge hockeyclub. Ik kan het iedereen aanbevelen 😊.

Ik hou me binnen het bestuur met name bezig met de hockey technische zaken van de club. Ik ondersteun de jeugdcommissie waar nodig met organiseren van activiteiten, teamindeling en andere lopende zaken. Momenteel ben ik bezig om te kijken wat er nog wel mogelijk is voor de Trimmers. Daarnaast ben ik binnen het bestuur verantwoordelijk voor het secretariaat.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Momenteel ben ik in between jobs. 

Wat is jouw aanbeveling voor andere ouders/leden om zich in te zetten als vrijwilliger?
Ik zou zeggen ga het gesprek aan, want er is hulp nodig. Op allerlei plekken. Laat weten dat je er bent en interesse hebt om bij te dragen aan het succes van onze hockeyclub en dan komt de rest vanzelf. Het is leuk om nieuwe mensen te leren kennen, dit geldt niet alleen voor ouders van jeugdleden, maar ook voor de Trimmers. En ook wij vinden het leuk om jou te leren kennen.  

We zijn nu met 3 bestuursleden en dat is best weinig. Wie komt ons ondersteunen?

Er is altijd wel iets wat bij jou past. Wil je je inzetten voor de club, mail dan naar [email protected]