Inschrijven WK CLUBDAG zaterdag 14 JUNI

30-4 Nieuws

Uitnodiging RABOBANK WK CLUBDAG op 14 juni 2014

Beste leden van HC Spaarndam,

De start van de Rabobank Hockey World Cup 2014 in Den Haag is een feit! Om dit festijn niet alleen te vieren in en rondom het Kyocera Stadion in Den Haag, maar bij alle hockeyverenigingen in Nederland, heeft de KNHB het plan opgevat om een WK Clubdag te organiseren. En wij als vereniging doen daar aan mee! Wij vinden het heel leuk om jullie te kunnen vertellen dat dit het eerste evenement gaat worden op ons eigen veld. Ons veld is te vinden op Zijkanaal C 11, sportpark Hansje Brinker. Te bereiken per auto, maar handiger is per fiets.

Wij hebben op deze dag een programma georganiseerd voor jong én oud.

We starten de dag met een 7x7 toernooi voor onze D-jeugd en senioren samen. Je kan je inschrijven als team of als individu, introducés zijn ook van harte welkom! Hockey ervaring is niet nodig, dus schroom niet om je in te schrijven.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen speel je op een half veld 2 of meer wedstrijdjes van 15 minuten. In de middag (na het programma voor de kinderen) wordt de finale gespeeld van dit toernooi. Inschrijven kan middels bijgevoegd inschrijfformulier.

Om 11.30 uur start het programma voor de E en F jeugd. Ook voor dit onderdeel zijn introducés welkom! We openen deze activiteit met een warming up onder leiding van Shaker, één van de bekende coaches van Junior Dance. Vervolgens gaan we verder met "De reis om de wereld in 120 minuten”. Tijdens deze reis doorlopen de kinderen een parcours van 15 spelletjes en quizvragen geïnspireerd op de WK deelnemers, waarbij per land zoveel mogelijk punten gescoord moeten worden.

Om 14.45 uur zijn we klaar met het sportieve programma voor de jeugd. Middels bijgevoegd inschrijfformulier kan je jezelf én eventuele introducés aanmelden. De teams zullen door ons worden samengesteld, uiteraard zullen we daarbij rekening houden met vriendjes en vriendinnetjes.

Voor het jeugd programma zijn we nog op zoek naar hulp. We zoeken spelbegeleiders en team begeleiders. Vind je het leuk om te helpen, meld je dan aan op onderstaand formulier.

Aansluitend aan het programma voor de jeugd spelen we de finale van het 7x7 toernooi en om 15.15 uur gaan we de WK finale dames kijken. We gaan natuurlijk ervan uit dat ons Nederlands dames hockey team acte de présence geeft!

De dag wordt rond 17.00 uur afgesloten met een overheerlijke BBQ! In verband met de inkoop hiervoor, willen we je vragen je middels onderstaand formulier in te schijven en vooraf te betalen. Kosten bedragen €5,00 voor kinderen en €10,00 voor volwassenen. Je kunt het geld overmaken vóór 10 juni naar rekeningnummer 14.66.91.822 Rabobank ten name van HC Spaarndam onder vermelding van de namen van de BBQ-ers.

We wensen iedereen veel plezier tijdens de WK Clubdag en zien je inschrijving graag tegemoet!

Om alvast in de stemming te komen: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8BmUnmvvKo0


Namens de organisatie van de WK-clubdag,

Charlotte Kösters

Jitske Weijerman

 
Bijlage

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?