Van de Voorzitter

25-4 Nieuws

Van de Voorzitter…

Op maandag  4 maart jl. hebben wij in samenwerking met de KNHB en een
20-tal belangstellenden een Strategische Sessie georganiseerd.  Ik denk dat we kunnen terugkijken op een uiterst vruchtbaar samenzijn, waarin wij enerzijds werden bevestigd in de visie over onze club.  Anderzijds was het heel plezierig om vast te stellen dat onze club ‘leeft’ onder een aantal nieuwe enthousiastelingen die zich nu al hebben opgeworpen om met het bestuur mee te denken en ook daadwerkelijk tot daden willen  komen. De eerste vervolgsessies op het samenzijn van 4 maart zijn inmiddels al geweest met als resultaat een informatiemiddag op zondag 2 juni  as.
Doel van deze middag is natuurlijk om kennis te maken met Hockeyclub Spaarndam, maar vooral ook om mensen te enthousiasmeren die iets willen gaan betekenen voor onze club, we kunnen alle hulp erg goed gebruiken!

In de komende periode gaan jullie zeker nog iets vernemen van deze dag, maar noteer dit alvast in je agenda:

 

Datum:  zondag 2 juni 2013

Tijd:  15.00- 17.00 uur

Plaats:  Tennisvereniging Spaarndam, Ringweg tegenover nr.16

Voor wie: Iedereen met belangstelling voor de hockeysport of onze club

 

Komt allen, want het belooft een gezellige, sportieve (vooral voor de jeugd) en informatieve middag te worden.

Wat ook niet onvermeld mag blijven is het feit dat we momenteel met de Meisjes D8 en de F-jes (onder bezielende leiding van een aantal enthousiaste ouders) aan de officiële KNHB Competitie deelnemen.  Ik heb met eigen ogen mogen aanschouwen hoe de F-jes tot 4 keer toe de volle winst pakten en ook de Meisjes D8 wisten met ruime cijfers te winnen. Kortom  ‘uit’ zijn we nu al sterk, laat staan als onze tegenstanders straks moeten aantreden op ons eigen ‘Sportpark Hansje Brinker’. Daarover later meer.

 

Tenslotte wil ik een ieder een hele fijne meivakantie toewensen!

 

Cees  van de Kraats

Voorzitter HC Spaarndam (www.hcspaarndam.nl)