Nieuws uitgelicht van de KNHB

12-1 Nieuws
NIEUWS

Documentaire Let's Celebrate Hockey nu online! 

Let’s Celebrate Hockey is een documentaire waarin met diverse betrokkenen (o.a. Robert van der Horst en Maartje Paumen) wordt teruggeblikt op de Rabobank Hockey World Cup 2014. De documentaire neemt je mee terug naar het Wereldkampioenschap hockey dat afgelopen zomer in het Kyocera Stadion werd gespeeld. Vrijdag 2 januari was de première op TV, maar de documentaire is nu ook hier online te bekijken.

Nationale Sportweek 2015

Van 18 t/m 25 april wordt voor de 12de keer de Nationale Sportweek georganiseerd. Het thema van deze week is "Ik neem je mee!”. Iedereen wordt aangemoedigd om een maatje mee te nemen en samen te gaan sporten. De week wordt officieel geopend in Doetinchem. Daarnaast worden er in heel veel gemeenten veel lokale activiteiten georganiseerd en wij hopen uiteraard dat ook jouw hockeyvereniging weer haar deuren opent en de omgeving kennis laat maken met hockey. Meer informatie en allerlei voorbeelden van activiteiten vind je op onze website

Interpolis hapdag op jouw vereniging

De KNHB heeft besloten dat het dragen van een mondbeschermer verplicht wordt gesteld. Dit geldt voor alle categorieën spelers (junioren/senioren) tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden. De nieuwe maatregel wordt per 1 juli van kracht. Het dragen van een individuele door de tandarts/-technicus op maat gemaakte gebitsbeschermer heeft de voorkeur boven de boil and bite variant. KNHB partner Interpolis biedt aan alle hockeyclubs in Nederland de ‘Interpolis Hapdagen’ aan. In samenwerking met tandartsen vervaardigen ze, op een dag naar keuze, op maat gemaakte gebitsbeschermers. Hockeyers kunnen dan direct op de club, tegen een gereduceerd tarief, een gebitsbeschermer laten aanmeten. Klik hier voor meer informatie over mondbeschermers en/of meld je hier aan voor de Interpolis Hapdag.