Trainingsdiscipline

6-3 Nieuws
We zijn weer begonnen met trainen en de eerste wedstrijden zijn weer gespeeld. Wat gaat het goed. Zou het nog beter kunnen?

Je hebt gekozen om te hockeyen en om te leren hockeyen kom je trainen. Je traint om beter te worden, je techniek goed te ontwikkelen, meer uithoudingsvermogen te krijgen en heel belangrijk om als team nog beter te leren samenspelen. Wanneer je beter wordt, wordt het hockeyen ook steeds leuker, je wordt behendiger met je stick, je kunt je teamgenoten makkelijker aanspelen en je houdt het rennen beter vol. Samen overwinningen vieren is leuk! Trainen is belangrijk voor jezelf en voor het team! 

En wat ook nog mooi meegenomen is, is dat succes aantrekkingskracht heeft op nieuwe leden, iedereen wil lid worden van een gezellige en succesvolle club! 

Wat is trainingsdiscipline
Eigenlijk is dat niet zo moeilijk, het betekent niets meer dan:
-  Je bent 10 minuten voor aanvang van de training aanwezig. 
- Als je niet kunt komen dan mail je een dag (of eerder) van te voren naar [email protected] en vermeld je de reden. De trainer weet dan hoeveel kinderen er komen. En of er eventueel een vervanger nodig is, mocht hij of zij verhinderd zijn. Wel zo prettig. 
-   Je doet actief mee op de training.
-   Je luistert naar de trainer.

Samen spreken we deze regels af. Jij kunt van ons verwachten dat er trainers zijn en wij kunnen van jou verwachten dat je er bent voor je team en voor jezelf! 

Ouders wilt u ons alstublieft helpen, om samen met uw kind, een succes van de trainingen te maken!