Sponsor worden

Hockey is in Nederland een succesvolle sport. Met honderdduizenden leden en nog veel meer enthousiaste fans. Door sponsor te worden in het hockey is het mogelijk deze interessante doelgroepen te bereiken.

HC Spaarndam biedt diverse interessante mogelijkheden voor sponsoren en donateurs. Denk bijvoorbeeld aan het sponseren van trainingspakken, teamkratten of ballentassen voor onze teams. Of bijvoorbeeld de jassen van onze trainers. Maar ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van borden langs het veld, banners op onze site, uitingen op het scherm in het clubhuis (narrowcasting). Hieronder zijn diverse mogelijkheden genoemd.

Interesse in sponsoring of meer weten? Neem gerust contact op met onze sponsorcommissie via [email protected]. Zij vertellen je graag meer.

Teamsponsor
Een team een seizoen lang verbinden aan uw bedrijfsuiting, dat kan met teamsponsoring. Voor een kleine eenmalige bijdrage kunt u een van de teams van HC Spaarndam sponsoren. Een teamsponsor kan zijn: naam en/of zijn bedrijfslogo vermelden op bijvoorbeeld het shirt of het trainingspak. De sponsor draagt zorg voor aanschaf van de truien, jassen of bijvoorbeeld trainingspakken. De gesponsorde items moeten voldoen aan het tenue van HC Spaarndam en betrokken worden via Huijg Sport/ Reece, onze leverancier. De kleding is rood voor de meisjes/dames en blauw voor de jongens/heren en is van het merk Reece (onze kledingsponsor). 

Bordsponsor
Tijdens de wedstrijden, trainingen en evenementen zichtbaar zijn? Zet dan uw bedrijfsinformatie op een bord langs het veld van HC Spaarndam. U bent altijd goed zichtbaar voor de spelers en bezoekers van de vereniging.

Categorie Tarief p.j.
Bordsponsor* v.a. € 250,=
 
* Productiekosten van het bord zijn voor rekening van de sponsor. (300 x 60 kost ongeveer € 200,= incl. beugels)

Narrowcasting
Wat is beter dan met uw bedrijfsinformatie zichtbaar te zijn op de ontmoetingsplek van de vereniging? In het clubhuis hangt een groot scherm waarop belangrijke informatie wordt verstrekt zoals: veldindelingen, clubnieuws, wedstrijdtijden, uitslagen, en overige belangrijk nieuws. Uw bedrijfspresentatie of commerciële boodschap wordt tussen de andere items getoond. Met andere woorden: maximale exposure.

Categorie Tarief p.j.
Narrowcasting € 100,=

Sponsordeur
Vorm van reclame-uiting die deuren opent! Een sponsordeur is een vorm van reclame of sponsoring, waarbij de dames en/of heren deur van het toilet in het clubhuis voorzien is van uw bedrijfslogo.

Categorie Tarief p.j.
Sponsordeur* € 250,=

* Exclusief productie- en plaatsingskosten. Deze bedragen € 250,- excl. btw en incl. vermelding website en narrowcasting.

Materiaal sponsor
Bij HC Spaarndam is een groot aantal materialen aanwezig waarop het logo van een bedrijf kan worden aangebracht. Te denken valt hierbij aan hockeyballen, banken binnen en/of buiten, parasols, container, teamkratje met bidons e.d. Prijs op aanvraag. Inclusief vermelding website en narrowcasting.