Planning voor alle jeugdteams mbt competitie, trainingen en evenementen. Zet in je agenda.

1-7 Nieuws

Helaas geen hockey meer. Maar je mag altijd met je vrienden/vriendinnen/teamgenoten komen trainen als je dat wil. Gewoon regelen, omdat het leuk is en het kan. Wel even doorgeven via [email protected]

En ken je nog iemand die op zoek is naar een leuke club, er kunnen nog heel veel meisjes en jongens lid worden, leeftijd vanaf 6 jaar. Geef het door!

Vanaf 2 september gaan we weer trainen. Trainingsschema staat in concept op de website. Tijden afhankelijk van school- en werkroosters trainers. 

Zaterdag 7 september is er een oefenwedstrijd voor alle competitieteams. Vanaf nu weer elke zaterdag wedstrijden spelen. 

Zaterdag 14 september begint de officiële competitie.

Zondag 29 september Familie en Vrienden Openingstoernooi, een leuke manier om nog meer mensen en de club beter te leren kennen. Meer informatie op de website. Geef je op met een team of als individu dmv een mail naar [email protected].

En wil je helpen met de organisatie, mail dan ook. Uurtje achter de bar, tijden bijhouden, inschrijvingen bijhouden, dat soort dingen. Hoeft niet veel tijd te kosten, wel heel fijn als er hulp is. 

Fijne zomer