Wintersweer, check de website voor afgelastingen!

15-3 Nieuws
Wedstrijden en trainingen gaan altijd door, tenzij het veld bevroren is, er sneeuw op ligt of de weersomstandigheden extreem slecht zijn. 
 
Afgelastingen van wedstrijden worden zo snel als bekend op de site gezet. Zowel bij UIT wedstrijden als bij THUIS wedstrijden zullen de coach en teammanager worden geïnformeerd.

Speel je uit, check dan voor de zekerheid vlak voor vertrek ook de website van de hockeyclub waar je naar toe moet. Het kan zijn dat de afgelasting nog niet bij ons bekend is, maar al wel op hun site staat.
.
Het komt ook voor dat de wedstrijden in de ochtend niet doorgaan, maar in de middag wel, onder andere afhankelijk van de weersvoorspellingen.
Als er te veel hagel of sneeuw op 't veld komt door buien, mag er niet gespeeld worden. Het kan dan te glad en daardoor gevaarlijk worden. Ook met onweer gaat iedereen van het veld af. Als mogelijk kun je de bui even afwachten en dan de wedstrijd verder spelen in een verkorte versie. Zorg dat je op tijd eindigt.
.
Bij de jongste jeugd overleggen coaches ter plekke met de tegenstander of er verder gespeeld kan worden. Bij de junioren (11-tallen) beslissen de scheidsrechters eventueel in overleg met de coaches of er doorgespeeld kan worden.
.
Trainingen worden ook afgelast via de coach en teammanagers, uiteraard ook zo snel mogelijk.
.
 
Zaalhockeywedstrijden worden per district door de KNHB afgelast. Als er afgelast wordt verschijnt dit ook op onze site. Je kunt zelf eventueel www.knhb.nl checken voor het laatste nieuws. Aflastingen zaalhockey