Openingstoernooi met BBQ: Gaat helaas niet door!

25-7 Nieuws Helaas gaat het openingstoernooi niet door. 

Het kabinet heeft recent de regels omtrent het coronavirus aangescherpt. Wij vinden het daarom niet gepast om het openingstoernooi as zondag plaats te laten vinden. Wij hopen op jullie begrip en zien je graag weer langs de lijn om de teams aan te moedigen, uiteraard op afstand.Beste hockeyfamilies!


We mogen weer hockeyen en dat moet gevierd worden! Zondag 23 augustus a.s. belooft een fantastische dag te worden op onze Spaarndamse hockeyclub! Vanaf 12.30 uur openen we officieel het nieuwe hockeyseizoen met het inmiddels bekende familie- hockeytoernooi. 
 

Iedereen welkom

Broers, zusjes, opa's of achternichten maar ook vrienden en vriendinnen, het maakt niet uit, iedereen is welkom, ook als ze niet lid zijn van HC Spaarndam. Deelname is gratis en het belangrijkste uitgangspunt van het familietoernooi is plezier, hockeyen en laten hockeyen. Dit om de dag voor iedereen zo leuk en sportief mogelijk te houden. Net als vorig jaar spelen we wedstrijden op een half veld; 7 tegen 7 zonder keeper. 
 

2 Poules

Dit jaar hebben we gekozen voor 2 categorieën bij de wedstrijden:
  1. Gezelligheidspoule: hier staat gezelligheid en elkaar laten hockeyen centraal. Je kunt in deze poule (kleine en grote) spelers tegenkomen met geen tot (zeer) weinig hockey ervaring.
  2. Fanatieke poule: in deze poule (C-leeftijd en hoger) kun je geduchtere tegenstanders treffen, die fanatiek hockeyen.
Je weet vast wel wat binnen jullie team als belangrijkste wordt ervaren! In elke poule geldt dat sportiviteit, respect en lol de boventoon moeten voeren. 

Aansluitend verzorgt de horecacommissie een heerlijke BBQ.
 

Meld je aan!

Meld je nu aan met je team via [email protected] . Mocht jouw team nou niet genoeg leden tellen voor een compleet team dan is dat geen probleem. In dat geval voegen we meerdere teams bij elkaar. Individueel aanmelden mag natuurlijk ook, wij zorgen ervoor dat je bij een gezellig team wordt ingedeeld.

We hopen, net als vorig jaar, op veel enthousiaste aanmeldingen!

Met sportieve groet,

De Evenementencommissie