Helaas geen zaalhockey komende winter

10-10 Nieuws Ondanks alle enthousiaste aanmeldingen voor de zaalhockey hebben wij de moeilijke beslissing genomen dit jaar niet deel te nemen aan de zaalhockeycompetitie, maar deze in te ruilen voor de midwintercompetitie buiten. 

De reden van dit besluit is de onzekerheid over de (toekomstige) maatregelen en ontwikkelingen rondom Corona. Ook spelen de gevoelens en twijfels mee die leven bij leden, de financiële risico’s voor de club en haar leden/ouders, besluiten van omringende clubs en bovenal de veiligheid van onze sporters (het is bijvoorbeeld niet duidelijk of alle gehuurde zalen aan de ventilatie- en andere aanvullende coronaregels voldoen). Hopelijk stellen de ontwikkelingen ons volgend jaar wel weer in staat om jullie veilig en verantwoord zaalhockey aan te kunnen bieden. 

De KNHB heeft 6 oktober jl. besloten dat er zaalhockey gespeeld kan worden, met aanpassingen en aanvullende bepalingen. Echter zullen zij ook een midwintercompetitie organiseren, zodat er aanbod is voor alle verenigingen en hockey voor iedereen de komende winter mogelijk is. Binnenkort ontvangen wij meer informatie over de opzet van de midwintercompetitie. Wij begrijpen dat voor veel leden de beslissing om niet mee te doen aan de zaalhockey een teleurstelling is en daarom zijn wij blij dat er in ieder geval wel een midwintercompetitie komt, zodat iedereen kan blijven hockeyen. Meer informatie over de midwintercompetitie en de teaminschrijving volgt via de jeugdcommissie.

Blijf gezond!

Het bestuur van HC Spaarndam