Nieuwe kans: online Scheidsrechters examen voor iedereen! Dinsdag 10 november 2020

5-11 Nieuws De KNHB heeft het mogelijk gemaakt om online je scheidsrechter examen te doen. Dit kan (vanuit huis) voor leden en ouders van leden van HC Spaarndam op: 

Online scheidsrechter examen 
dinsdagavond 10 november 2020, 20.30 uur. 
LET OP: Er zit een tijdslot op de link naar het examen, die maximaal een uur geldig is. Zodra je bent ingelogd heb je 40 minuten te tijd om de toets af te ronden.

HC Spaarndam wil graag de arbitrage binnen onze club goed organiseren. Belangrijk is dat zo veel mogelijk mensen een scheidsrechterskaart halen, zodat we het fluiten een beetje kunnen verdelen. Bij de jongste jeugd teams is een kaart nog niet nodig, maar wel handig om de regels alvast te kennen. 

Voor wie? 
Alle trimmers, ouders van leden en de jeugd vanaf de C kan zich aanmelden, graag zelfs, je eigen spel wordt hier ook beter van! Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar [email protected]. Vermeldt daarin je naam, je geboortedatum en je adres. Dan melden wij je aan en krijg je toegang tot de online oefenomgeving.

Kosten
HC Spaarndam sponsort de examens, dus er zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het enige wat je hoeft te doen is leren! Dit kan allemaal online. Afhankelijk van je eigen achtergrond kost dit ongeveer 4-8 uur tijd om te leren. Ook als je geen hockeyachtergrond hebt, is het halen van je examen goed te doen. Velen gingen je al voor!

Spelregelcafé
Op woensdag 4 november 20:30 uur organiseren we een spelregelcafé voor iedereen, tevens een goede voorbereiding op het examen. Hier zullen met name de basisregels aan de orde komen. 
Het spelregelcafé zal via TEAMS plaatsvinden. Vooraf aanmelden met een mail naar [email protected] is noodzakelijk zodat je een link toegestuurd kunt krijgen om in te loggen. 

Heb je al een kaart? Stimuleer dan (de ouders van) je teamgenoten deze ook te gaan halen. 

Met vriendelijke groet,
de scheidsrechterscommissie HC Spaarndam