Jeugdprogramma vanaf maart 2021

17-3 Nieuws Op dit moment is het niet duidelijk wanneer de jeugdcompetities weer starten. Met dat in ons achterhoofd hebben we het volgende programma voor ogen voor de komende weken: 

Trainingen
Het reguliere trainingsschema geldt weer, met een kleine aanpassing op dinsdag en donderdag.  Check het trainingsschema wanneer jouw team traint. 

Let op: Training gaat niet door, als het vriest, sneeuwt of extreem koud is. Dat komt op de site te staan en zal via de teambegeleiding in de app gedeeld worden.

Wedstrijden en competitie
Het is nog onduidelijk wanneer de competitie weer start. Zodra wij meer weten, horen jullie dat. 

De komende zaterdagen zijn vrij in te vullen, met onderlinge wedstrijden, training, clinics etc. In ieder geval gepland: 
zaterdag 27 maart: 11.00 - 12.30 uur, BOYS ONLY
zaterdag 3 april: 10.00 - 16.00 uur, Paaswedstrijden voor alle jeugdspelers
Check de agenda voor meer info.

Heb je ideeën/wensen meldt dit dan via [email protected]. Uiteraard zullen wij ook activiteiten organiseren, maar ideeën zijn altijd welkom.

Ter info: de KNHB meldt: "Mocht uiteindelijk blijken dat de competities pas in maart kunnen worden hervat, dan bestaat de kans dat het aantal wedstrijden binnen de competities moet worden teruggebracht c.q. het format wordt aangepast om competities wel volledig te kunnen uitspelen. Er zal dan in ieder geval tot de zomervakantie door gespeeld worden.”


Sportieve groeten, 
Annet, Rhea, Koen, Charlotte en Jitske