Even voorstellen ..... Rhea Schong

1-5 Nieuws
Rhea Schong

Wie ben je en wat is jouw connectie met HCS?
Ik ben Rhea, sinds 5 jaar speelt mijn dochter hockey bij HC Spaarndam en mijn zoon inmiddels ook 3 jaar. Ik was altijd op de club, om te kijken naar mijn kinderen en de training. Door mijn CIOS opleiding ben ik gevraagd om training te geven, eerst bij de Brinkertjes en nu bij de andere teams. Ook ben ik deel van de Technische Commissie en trainer coördinator.

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik werk als personeelsplanner in het Spaarne Gasthuis voor 3 verschillende afdelingen. In mijn vrije tijd loop ik graag hard, of wandel ik lange afstanden.

Wat wil je bereiken met en voor de club?
Ik zou de club naar een volgend level willen tillen met de trainingen. Daar zijn we dit jaar mee begonnen door leuke en goede trainers te behouden en nieuwe aan te trekken. Zo hebben we elke dag goede en gerespecteerde trainers op het veld staan. Daar zijn we ontzettend trots op. 
Ook is een groei van de leden een enorm mooi doel dat ik met de club zou willen behalen. Ik realiseer me dat dit in dit gekke Coronajaar heel erg lastig is, een uitdaging dus.

Waarom heb je ja gezegd?
Ten eerste omdat ik het erg leuk vind om te doen. Maar uiteraard ook omdat we maar een kleine groep van ontzettend gemotiveerde en leuke vrijwilligers zijn, dus vele handen maken licht werk.

Kan je hulp gebruiken? Zo ja, waar en hoe? 
We kunnen altijd hulp gebruiken op alle vlakken. Denk aan evenementen, zeker zonder competitie is het leuk als je voor de teams leuke ideeën hebt. Bijvoorbeeld bootcamp, looptraining, toernooitje of andere ideeën.
Maar ook voor de bar, het bestuur of elke andere commissies is hulp welkom.
Aan Ledenwerving kan iedereen zijn of haar bijdrage leveren door de club te promoten in de buurt en op school. Nodig vriendjes en vriendinnetjes uit om 2x mee te trainen, dan kunnen we ze zo op die manier enthousiast maken voor de sport.

Wanneer en hoe kunnen leden bij jou terecht?
ik ben altijd op woensdag en vrijdag aanwezig, vaak ook op donderdag.
Dan kun je me altijd even aanschieten of via de app. De coaches en managers hebben mijn nummer wel. Of via [email protected]. Gewoon doen, het is echt heel leuk om betrokken te zijn bij de club waar jezelf of je kind speelt.