Laatste update: ook de senioren en dus de Trimmers mogen weer UIT spelen.

19-6 Nieuws

De overheid bracht op 18 juni goed nieuws: per 26 juni mogen ook de senioren weer wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen! Zoals bekend speelt de jeugd inmiddels al regionale wedstrijden. Daarnaast is per 26 juni publiek weer toegestaan, mits met onderling 1,5 meter afstand.

In zijn algemeenheid geldt in heel Nederland per zaterdag 26 juni als belangrijkste maatregel de 1,5 meter. Alles wat per 26 juni kan met inachtneming van 1,5 meter mag dan weer zonder beperkingen, ook op hockeyverenigingen en andere sportcomplexen. Indien de 1,5 meter niet kan worden gehandhaafd, geldt de verplichting van een mondkapje.

Samen met de andere sportbonden en NOC*NSF brengt de KNHB de komende dagen allereerst in kaart wat deze versoepelingen specifiek betekenen voor het protocol verantwoord sporten én waar verenigingen, hockeyers en fans op moeten letten. Halverwege volgende week maar uiterlijk woensdag 23 juni zorgen we voor vernieuwde protocollen en zijn ook de veelgestelde vragen over het coronavirus en de hockeysport aangepast.