Weer een nieuwe mogelijkheid om je kaart te halen, woensdag 3 november

16-10 Nieuws
Kon je de vorige keer niet, dan nu een herkansing voor iedereen om online je scheidsrechtersexamen te doen en je kaart te halen! Dus ouders, trimmers, trainers en jeugdleden vanaf de C, meld je aan en haal je kaart! 

Woensdag 3 november 
20.00 uur: mogelijkheid om online scheidsrechters examen te doen. Meld je aan via een mail naar [email protected]. Zie verstuurde mail van 10 oktober  voor meer info.

Enkele nodige en nuttige links: De site van de KNHB met daarop de actuele versies van de reglementen alsook de "Afspraken Clubscheidsrechters", de zogenaamde briefings: Spelregels hockey en  Alles over spelregels

En een afspeellijst met video's waarin verschillende spelsituaties in het veldhockey worden uitgelicht en waarbij bepaalde spelregels nader worden toegelicht. Of je nu net begonnen bent of al jarenlang ervaring hebt met het fluiten van wedstrijden, de video's zijn voor iedereen nuttig. En niet alleen scheidsrechters profiteren ervan. De video's zijn net zo nuttig voor spelers, coaches en toeschouwers.

Klik hier om rechtstreeks naar de filmpjes te gaan : spelregels veldhockey

Dinsdag 2 november, online speedtraining als laatste voorbereiding op het examen. Zie agenda hoe je daaraan mee kunt doen. 

De scheidsrechterscommissie