Update: de competities gaan weer verder zoals ze gepland stonden vanaf zaterdag 29 januari

25-1 Nieuws
Update 25-1-2022: Goed nieuws tijdens de corona-persconferentie, competitiewedstrijden zijn vanaf 26 januari weer toegestaan, zowel de zaalhockeycompetities als de midwintercompetities veldhockey kunnen weer opgestart worden. Publiek is weer toegestaan en de clubhuizen mogen weer open. 

De versoepelingen die woensdag 26 januari ingaan, gelden in principe voor zes weken, maar over drie weken volgt een nieuw weegmoment. Zoals al eerder aangegeven, start de KNHB per direct de afgebroken competities op en worden de wedstrijden die nog op het programma stonden per 26 januari volgens schema gespeeld. Kijk in het wedstrijdschema op de website wanneer jouw team moet spelen. 

Om ervoor te zorgen dat alles op een veilige manier gebeurt, zijn aan de complete set versoepelingen wel regels verbonden. Houd je aan de bekende basisregels! Check hier de KNHB-site voor alle geldende regels.

Training
De jeugd die meedoet aan zaalhockey traint weer in de zaal. De veldtraining vervalt voor alle jeugdteams tot de voorjaarsvakantie. 
De jongste jeugd die niet meedoet aan zaalhockey traint op het veld zoals die gepland stond op vrijdag van 16.15 - 17.15 uur tot aan de voorjaarsvakantie. Ook proeftrainers zijn op dit uur van harte welkom! Wel even aanmelden.  

Kijk op de website bij trainingsschema als je niet meer weet wanneer jouw team training heeft. Met alle veranderingen snappen we dat heel goed. Let op dat je "veld" of "zaal" selecteert om het juiste schema te zien. 

Veel plezier op het veld en in de zaal!