Grote clubactie 2022, een recordopbrengst voor onze club! Totaal € 3.261,-!! Dank allemaal.

26-11 Nieuws Beste HC Spaarndammers,

Wat een enorm bedrag is er opgehaald met de Grote Clubactie dit jaar, een nieuw record. Er zijn 1391 loten verkocht aan 640 mensen, een totale opbrengst van maar liefst € 3.261,-! Echt heel goed gedaan allemaal.

Lotenverkoop is gesloten
Vanaf nu is het niet meer mogelijk om loten te (ver)kopen en is het wachten op de trekking. Die is dit jaar op 6 december. Vanaf 7 december kunnen de mensen die een lot hebben gekocht hier checken of ze iets gewonnen hebben. Misschien heeft iemand van onze club wel het winnende lot van €100.000,- verkocht. 

Bedankt!
We hebben een hele leuke verassing voor alle lotenverkopers:
zondagmiddag 12 maart een clinic op onze club verzorgd door Game Intelligence! Hoe cool is dat. Zorg dat je deze datum vast in je agenda zet. Meer informatie volgt.  
We zullen de opbrengst gebruiken om nieuwe trainingsmaterialen aan te schaffen, zoals een nieuw touw om de velden af te scheiden, hoedjes, ballen en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

De beste verkopers
De top 3 verkopers hebben gezamenlijk 320 loten verkocht. Een waanzinnige prestatie! De derde plaats in het klassement gaat naar Juul de Jong, MO8-1 (101 loten). De twee plek gaat naar Liv de Wilde, MO10-1 (104 loten). En de eerste prijs is voor Victoria van Breugel, MO12-2 met 115 verkochte loten. Het winnende team dit jaar is MO12-2 met 292 verkochte loten (hoe kan het ook anders met een topverkoper als Victoria en Lieve, de winnaar van vorig jaar, in je team).

En een speciale vermelding voor ons jongste lid, Saar de Graaf, die maar liefst 25 loten heeft verkocht. Super gedaan Saar.

Geweldig gedaan allemaal!

Prijzen
Victoria en MO12-2 krijgen binnenkort van de club een beloning. Bovendien krijgt iedereen die 25 loten of meer heeft verkocht een Grote Clubactie-medaille.

Nu eerst genieten van de feestdagen en de vakantie, tot volgend jaar. 

Sportieve groeten, 
Het bestuur van HC Spaarndam