Trimhockey nu ook mogelijk op woensdagochtend van 10 - 11 uur!

24-11 Nieuws HC Spaarndam wil gaan beginnen met trimhockey op de woensdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur. 

Lijkt het je leuk of weet je een aantal dames die een balletje willen slaan? Meld je dan nu aan via [email protected]! Bij minimaal 10 dames gaan we van start.

Trimhockey is goed voor je conditie en gezellig!

Voel je je conditie gillend achteruit gaan? Zit de bank ‘s avonds zo fijn, maar zou je er eigenlijk best vanaf willen en lekker willen sporten? Dan is trimhockey de perfecte activiteit voor jou ( en je conditie!). Ook zonder hockeyervaring ben je van harte welkom en het is nog gezellig ook. 

Ben je geïnteresseerd in hockey, spelen je kinderen hockey, ben je coach van een team en wens je het spel beter te begrijpen, wil je het spel (opnieuw) actief beoefenen? Probeer dan een keer trimhockey. Hier leer je samen met andere trimhockeyleden de basisbeginselen van het hockeyspel. 

Wat doe je bij trimhockey? 
Trimhockey is voor iedereen, van beginner tot ervaren hockeyer. We starten elke keer met een paar korte oefeningen voor techniek, conditie en tactisch inzicht en sluiten af met een onderling partijtje. Door het gemengde niveau van de spelers kunnen ook de beginners meteen meespelen. Het gaat bij trimhockey vooral om samen sporten. Wat overigens niet wil zeggen dat er niet fanatiek gespeeld wordt!

Hoe meld je je aan? 
Je kunt eerst 2  keer meespelen om te kijken of je het leuk vindt, een hockeystick kun je lenen. Daarna kun je je inschrijven als trimhockeylid door hier te klikken: LID WORDEN

Heb je nog vragen?
Stuur een mailtje naar de secretaris van HC Spaarndam, via [email protected] .