Inschrijfformulier

Lid worden van HC Spaarndam is snel geregeld!

Vul het onderstaande formulier volledig in om je in te schrijven bij HC Spaarndam. Na bevestiging ontvang je direct een kopie van je inschrijving per email, krijg je deze niet dan is er helaas iets misgegaan. In dat geval graag opnieuw proberen. HC Spaarndam kent GEEN wachtlijsten, je kunt gelijk beginnen. Wil je je inschrijven voor volgend seizoen geef dit dan aan bij de 'opmerkingen'.

Je kunt je (of je kind) het gehele jaar door aanmelden. Meld je je aan tijdens het seizoen en heb je nog geen hockeyervaring? Dan kan het zijn dat je eerst een periode alleen meetraint. Pas bij voldoende bal-stick gevoel word je bij een team ingedeeld, als er plaats is in een passend team. Heb je wel hockeyervaring, geef dit dan aan bij de 'opmerkingen'? Dan kijken we eerst naar je ervaring en de grootte van de teams, als er plaats is in een passend team, kun je gelijk meedoen met de competitiewedstrijden.

Bij aanmelding middels dit formulier geeft u aan akkoord te gaan met de automatische incasso van de jaarlijks tijdens de ledenvergadering vastgestelde contributies en eventuele toeslagen. Bovendien gaat u akkoord met de statuten en het huishoudelijk reglement van HC Spaarndam. Deze zijn op te vragen middels een mail naar [email protected].

Elk lid of diens wettelijke vertegenwoordiger wordt geacht naar redelijkheid vrijwilligerstaken voor de vereniging te verrichten. Verder verrichten alle leden/ouders/verzorgers roulerende teamtaken zoals vervoer bij uitwedstrijden, fruit (bij jeugdteams), begeleiden/fluiten van wedstrijden en een aantal bardiensten bij thuiswedstrijden.

Inschrijfformulier HC Spaarndam


 

Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
   
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Privacy policy
  Door het gebruiken van dit inschrijfformulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door HC Spaarndam, zoals aangegeven in onze privacy policy: www.hcspaarndam.nl/privacy

 
Overige informatie
   
   
   
   
 
Hockey informatie
   
   
   
   
 
Verenigingszaken
  Goed functioneren van de vereniging is gebaseerd op de inzet van alle leden als vrijwilligers. Daarom verwachten wij van alle leden en ouders van jeugdleden hierin een bijdrage.

 
   
   
   
Eventuele opmerkingen
   
Bevestiging
  Uw inschrijving is definitief na bevestiging vanuit de ledenadministratie

 
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.